CatalàEspañol

vet_plan_1_modificat

Ara a Viladevet disposem d’un servei de mútua adaptat a la necessitat dels nostres pacients.

 

VET-PLAN BÀSIC

INCLOU VACUNACIÓ ANUAL, VISITES VETERINARIES IL·LIMITADES I DESCOMTES EN LA RESTA DE SERVEIS.

VET-PLAN PLUS

INCLOU VACUNACIÓ ANUAL, VISITES VETERINARIES IL·LIMITADES, DESPARASITACIÓ INTERNA GRATUiTA, TEST LEISHMANIA ANUAL EN GOS, TEST LEUCÈMIA I IMMUNODEFICIÈNCIA EN GAT, I DESCOMPTES IMPORTANTS EN LA RESTA DE SERVEIS.

PER A MÉS INFORMACIÓ ADRECEU-VOS ALS NOSTRES CENTRES.

No Comments

QUE TINGUEU UNA BONA DIADA i MOLTES FELICITATS A TOTS ELS JORDIS

DE PART DE L’EQUIP DE VILADEVET!!!!!!!

No Comments

Ha arribat l’època de l’any en què les orugues del pi o “procesionaria”, descendeixen pels troncs per seguir el seu cicle. És molt important evitar el contacte amb elles, sobretot gossos curiosos, ja que poden provocar greus problemes de urticaria i fins i tot en casos greus és necessari el seu ingrés hospitalari. Us recomanem que si sortiu per zones de pinedes vigileu que els vostres gossos no s’apropin a elles.

No Comments

La vacunació és una actuació  mèdica que no únicament consisteix a “punxar” un líquid. Per això nosaltres sempre us recomanem revisar de forma periòdica a la vostra mascota.

No Comments

De tots és sabut la important problemàtica d’abandonaments i pèrdues de gossos i gats. La identificació és la manera més segura de poder recuperar-los. D’altra banda, també hem de saber, que la normativa obliga a tenir tots els animals xipats i censats a l’ajuntament.

Aquest mes de Febrer us oferim aquest servei a un preu reduït per ajudar-vos a identificar-los. Per a més informació ens podeu trucar al 938925150 o al 938199917. Gràcies.

No Comments
Pàgines:  123